Hoe wij uw huis/caravan, etc. schoonmaken

Telewash met behulp van Osmose water

Wij maken gebruik van gedemineraliseerd water (osmose water). Dit is gewoon leidingwater waaruit toevoegingen zoals kalk, chloriden en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streep- en kleurloos op.

Doordat we geen schoonmaakmiddelen nodig hebben, werken we zeer milieuvriendelijk

Hoe werkt het?

Wij maken gebruik van een speciale telescoopsteel. Deze steel is voorzien van een zachte borstel en een sproei-installatie die het osmose water op de ramen, kozijnen en/of gevels sproeit. De zachte borstel verwijdert het vuil en door het naspoelen met het osmose water droogt het streeploos en vlekkenloos schoon op.

Ramen, gevels, caravans, chalets, reclamezuilen, etc. kunnen hiermee op eenvoudige wijze schoongemaakt worden zonder dat er verdere hulpmiddelen nodig zijn tot maximaal 10 meter. Objecten hoger dan 10 meter worden door ons niet gereinigd.

De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste ramenwasbeurt, bij herhaling van wasbeurten is dit 100%.

De eerste keer kan het voorkomen dat u kleine witte vlekken ziet. Dit zijn de vuil- en zeepresten uit de poriën van de ramen en kozijnen. De zeepresten komen voort uit de olie die in de meeste schoonmaakmiddelen aanwezig is.

Het systeem werkt het beste met een frequentie van minimaal 6x per jaar.

De voordelen:

  • de kozijnen, gevelbeplatingen en eventuele roosters worden tegelijk met de ramen geheel schoongeborsteld,
  • langer een schoon resultaat doordat er geen zeepresten achterblijven en in het osmose water geen metaaldeeltjes zitten die statische oplading veroorzaken,
  • vlek,- en streepvrije opdroging in alle weersomstandigheden (behalve vorst), zelfs in direct zonlicht,
  • geschikt voor reinigen glas, kozijnen, dakkapellen, lichtbakken, gevelbeplating, zonwering etc,
  • optimale bereikbaarheid boven tuinbeplating en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen zoals atriumdaken, serres en winkelpromenades,
  • veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden,
  • milieuvriendelijk, geen reinigingsmiddel nodig,
  • geen sporen als gevolg van het werken met zware hoogwerkers.

Schoonmaken van uw chalet of (sta)caravan.

Wij maken gebruik van het GP GlansProtector® Long Lasting Polymeer Coating systeem, de beste methode om caravans en campers te beschermen tegen vuilaanhechting van o.a. straat en atmosferisch vuil, algen, zuren, vogelpoep etc.

Op het oppervlak komt een onzichtbare, gladde polymeer (kunststof) coating. Deze coating zorgt voor maandenlange bescherming tegen vuilaanhechting, geeft een diepe en superieure glans (zonder te poetsen) en maakt het oppervlak sterk en langdurig waterafstotend.

Regenwater wordt door de zwaartekracht als druppels naar het laagste punt geleidt en voert zo veel zwerfvuil af. Zwarte strepen zijn gemakkelijker te verwijderen.

GP GlansProtector® Long Lasting Polymeer Coating PH is neutraal, veilig voor alle materialen en biologisch afbreekbaar.

Wij raden u aan om uw vakantie verblijf regelmatig door ons te laten reinigen, dit is beter voor uw caravan of chalet dan slechts 1x per jaar.